22 marzo, 2012

"Red lights"


Després de Buried, Rodrigo Cortés torna amb més força  que mai amb el seu tercer llarg metratge “Red lights”. Un thriller d’intriga sobrenatural, que no deixa que apartis ni un moment els ulls de la pantalla.

En aquesta ocasió Cortés ens trasllada a la pell de una parapsicologa i el seu ajudant encarregats de desacreditar un seguit de fraus en temes de vidència i fenòmens sobrenaturals.
El film aconsegueix mantenir-nos en un estat de “shock” continu, atrapats en un malaltís laberint sense sortida, amb un desenllaç del tot inusual i fins tot crec, que una mica precipitat i encaixat a pressió dins d’aquest trencaclosques de Cortés. 

La fotografia, la música i la temperatura obscura de la pel·lícula són excel·lents per mantenir a l’espectador contínuament amb el misteri.  Les gran actuacions d’actors de renom fan que sigui un film molt vistós.

Un dels punts interessants de les pel·lícules del director espanyol, són sens dubte els finals, penso que és un gran amant de la sorpresa final.  Com ja passa a Buried, el final d’aquest film també és del tot sorprenent i inesperat.

Evidentment el punt negatiu, és que Cortés no ens ven res nou. Christiopher Nolan ja ens va vendre un estil similar de pel·lícula a “El truco final”.  Tot i això un film totalment recomanable.

***1/2 

No hay comentarios:

Publicar un comentario