04 marzo, 2012

"Aniversari"


Aniversari

Oleguer Homs, després del gran èxit de Samuel Colt estrena el seu segon curtmetratge, "Aniversari", un mni-film sobre la situació del nostre món,després de la destucció del planeta segons les profecies maies.

Aquesta vegada però, el film del torellonenc adquireix una dificultat addicional respecte al curt anterior. El handicap de rodar en diferents localitzacions i en especial a l'exterior, fa molt difícil la tasca, ja que hi ha molts elements que no es poden controlar. Una altre dificultat a destacar és l'organització i coordinació de la gran quantitat d'actors figurants que hi participen.

Evidentment en un curtmetratge s'ha de sintetitzar molt el material, i a vegades, és difícil que les idees del director arribin correctament a l'espectador. Tot i això Oleguer Homs gràcies a l'il·luminació aconsegueix traslladar-nos a un món apocalíptic i la gran riquesa dels plans ens fa gaudir d'un acurat repertori de detalls.

Destacar també les grans actuacions d'Eduard Autonell, Marc Casanova i Jordi Cadellans. Molt interessant la combinació de una estrella del món de la televisió juntament amb actors menys consagrats, però també de gran nivell.

Personalment penso que aquest jove torellonenc ha fet una gran labor cinematogràfica. Amb poc temps ha presentat dos grans treballs i espero que no deixi de caminar en aquest llarg camí.

Gran feina d’un gran equip! A seguir treballant fort!  

No us el perdeu!!!!

3 comentarios:

  1. està penjat algun lloc?? Crec que no perqué supuso que ja se'n farà la difussió que li pertoca... Però si hi és, penja l'enllaç :)

    ResponderEliminar
  2. Demà el pengem Irene! Ho haviem de fer avui però... En fi, que demà jajajajaj

    Merci per l'interès :D

    ResponderEliminar
  3. Enllaç al curtmetratge, la contrassenya és "apocalipsi"

    http://vimeo.com/37956768

    ResponderEliminar